Deprecated: class-phpmailer.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php instead. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /home/tiimiikk/public_html/wp-includes/functions.php on line 4963
Tällainen on Suomen Tiimi-ikkuna Oy | Suomen Tiimi-ikkuna

Tällainen on Suomen Tiimi-ikkuna Oy

Suomen Tiimi-Ikkuna Oy on vuonna 2008 perustettu naantalilaisyritys. Ammattitaitomme perustuu kymmenien vuosien kokemukseen ja osaamiseen ikkuna- sekä ovirakentamisen alalta.

Toteutamme ikkuna– ja oviremontteja aina suunnittelusta asentamiseen saakka. Tuotteemme ovat teknisesti laadukkaita ja ulkonäöltään miellyttäviä. Tekemisessämme yhdistyvät alan asiantuntemus ja asiakkaan toiveiden huomiointi. Arvostamme luottamuksellisia asiakassuhteita ja kotimaista laatutyötä.

 

 

Luotetut valmistajat

Tiimi-Ikkunoiden ja ovien hyvä laatumielikuva perustuu kahteen asiaan;  tarkkaan valittuihin tuotteitten sopimusvalmistajiin sekä omaan, hyvään asennusosaamiseemme. Ne tekevät Tiimi-remontin asiakkaalle vaivattomaksi ja turvalliseksi. 

Tiimin jämäkät ovet ovat niinikään kotimaista tuotantoa. Nämä tuotteet kestävät parhaiten Pohjolan vaativiin oloja.