Suojaa kotisi Tiimi-ovella

Tiimi-ovet valmistetaan puusepäntyönä lähellä sinua. Ne kuuluvat markkinoiden laadukkaimpiin ja ne räätälöidään vastaamaan kohteen yksilöllisiä mittoja ja tyyliä. Tiimi-ovet eivät ole massatuotteita, vaan ne sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Tilaa ilmainen arviokäynti

Lataa ovimallisto [pdf]

Näin lujaa laatua et saa muualta

Tiimi-ovat kuuluvat markkinoiden laadukkaimpiin, ja ne varmistavat onnistuneen remontin. Lujaksi rakennetut ovet eivät taivu käytössä, vaan tekevät kodistasi turvallisen vuosiksi eteenpäin.

Tiimi-ovi säästää energiaa ja tuo mielenrauhaa

Lämpö ei karkaa tarkkaan mitoitetuista ovista ja säästät energiaa. Tiimi-ovi on oikea valinta ympäristön ja mielenrauhan kannalta. Huomaat heti oven avatessasi, että Tiimi-ovi suojaa kotiasi kuin kassakaappia.

Laajasta mallistosta jokaiselle jotain

Suunnittelit sitten koko talon remonttia tai pientä uudistusta, mallistostamme löytyy jokaiseen kotiin oikea ovi. Toimitamme ovet myös terassille, parvekkeelle sekä varastoihin. Uutta ilmettä saat myös näppärillä levikkeillä, jotka kuuluvat Tiimin valikoimaan.

Lyömättömät ominaisuudet videolla

Valitse lyömättömät ominaisuudet: jopa 86 mm vahvat ovet, luja ja taipumaton runko sekä kotimainen Abloy Sento -lukkosarjoitus. Vahva neljän saranan murtosuoja turvaa kotisi. Lisäksi ikkunoiden lasi 3K TGI tuplaselektiivi+argon. U-arvo jopa 0,75.

Tutustu malleihin, joita tarjoamme

Tilaa ilmainen arviokäynti

Mittaamme, suunnittelemme ja teemme tarjouksen.