Usein kysyttyä ikkunaremontista

Teettekö ikkunaremontteja talvellakin?

Kyllä teemme, pikkupakkasilla on itse asiassa kuivan ilman vuoksi erinomaiset olosuhteet ikkunanvaihdolle. Tämä on ympärivuotista työtä.

Voiko talossa asua ikkunaremontin aikana?

Toki. Asennuksen aikana vain yksi ikkuna-aukko on kerrallaan auki.  Ei vie montaa minuuttia, kun vanha ikkuna poistetaan, rakenteet tarkistetan ja uusi ikkuna on paikallaan tiivistettynä.

Roskaatteko pihan ja kodin kun teette remontin?

Korjaamme pois kaiken purku-, korjaus- ja asennusjätteen, mitään emme jätä teidän vaivoiksenne. Vanhat ikkunat viemme kierrätykseen

Saako asennustyöstä kotitalousvähennyksen ja minkä suuruinen se on?

Kyllä saa, kun tekijänä on Tiimi-Ikkunat ja tilaajana on henkilö eikä yhtiö. Kotitalousvähennystä saa myös vanhempiensa asunnon tai kesämökin remontointiin. Sen enimmäissumma on 2400 e, pariskunta saa sitä siis 4800 e.

Saako teiltä rahoituksen remonttiin?

Kyllä saa, joustavan rahoituksen, jonka kuukausierää voitte itse säädellä. Tätä rahoitusta voitte hakea tältä samalta sivustolta. Saatte rahoituspäätölksen pankilta saman tien.

Pitääkö ikkunat vaihtaa koko taloon kerralla?

Ei toki tarvitse, mutta vähemmällä vaivalla pääsee kun tekee kaiken kerralla. Useat, jotka ovat uusineet ensin vain osan ikkunoistaan, palaavat asiaan hyvinkin pian ja haluavat uusia samantien loputkin.

Teettekö ikkuna- ja oviremontteja taloyhtiöillekin?

Kyllä teemme, rivitalot ja taloyhtiöt ovat nopeasti kasvava asiakasryhmämme.

Mistä ikkunat tulevat?

Tiimi- ikkunat ovat suomalaista puusepäntyötä, korkealaatuiselta sopimusvalmistajaltamme.

Meillä on toistakymmentä ikkunaa ja kolme ovea. Montako päivää remontti kestää?

Arviolta kaksi päivää. Useimmiten teemme koko ikkunanvaihto-operaation yhdessä päivässä, mutta jokainen kohde on oma tarinansa.